Simona Bujor: 0786.45.69.29 | Laurentiu Sarghie: 0722.40.20.80

tempera-advertising-personalizate-promotionale

Bine ati venit pe site-ul specializat Tempera Advertising, dedicat celor mai bune produse promotionale si serviciilor de personalizare aferente! Aici veti gasi o gama larga de articole de imbracaminte, cani, pungi, brelocuri, sepci, rucsacuri, genti, pixuri, agende si calendare de cea mai buna calitate, in culori si modele variate, diverse. Va oferim de asemeni si diferite metode de personalizare ale acestor produse, adaptate cerintelor dumneavoastra! Pentru mai multe produse si servicii de promovare, va rugam sa vedeti serviciile complementare accesand linkurile specifice din partea de jos a paginii.

Un nume recunoscut pe piata de profil pentru seriozitate, calitate si rapiditatea serviciului, Tempera Advertising ofera o gama completa de servicii si produse in domeniul tiparului si productiei publicitare.
Fiind producator si importator direct, Tempera a furnizat inca de la inceput preturi excelente si flexibilitate in executie.
Pentru a fi consecventi sloganului nostru << Calitatea imaginii >>, am facut eforturi pentru achizitiona cele mai performante utilaje si a atrage cei mai buni profesionisti in echipa noastra.
Dupa ce a pornit la drum cu servicii grafica si tipar, in timp Tempera si-a extins considerabil portofoliul de servicii si produse, ajungand la momentul de fata un adevarat << one-stop-shop >> in furnizarea materialelor de promovare.
Clientii nostri beneficiaza acum nu doar de preturile imbatabile si calitatea ireprosabila a produselor Tempera, ci si de economia de timp si bani datorata ofertelor noastre integrate. De la carti de vizita, flyere, placi gravate,sisteme de afisaj, pana la tricouri si pixuri personalizate, Tempera va poate rezolva toate nevoile de promovare intr-o singura comanda ! Suntem mereu la dispozitia clientilor nostri, iar sediul nostru se poate vizita in permanenta pentru a va convinge de modul nostru de lucru.